Isnin, 23 Oktober 2017

Set Pantang La Mamma Moden

Cari cari carilah, carilah Set Pantang betul-betul oh ibu. Bahgia berpantang, sembelit tiada, susu pun banyak, anak ceria kuning cepatnya hilang. Lalalala (nyanyi ala lagu nasyid cari jodoh, hehe).

Eh eh... Mak Yong tengah cari-cari Set Berpantang Mama Moden ke? Pilihan tepat buat Mak Yong kerana berada di tempat yang betul untuk membeli.

Set Berpantang La Mamma Moden by Elsee


Set berpantang ni dikeluarkan oleh Elsee di bawah label La Mamma. 

Menyedari cabaran getir ibu-ibu moden yang ingin menjaga kesihatan semasa pantang secara tradisional tapi dengan cara yang moden, maka terciptalah Set Berpantang La Mamma Moden.

Set Berpantang Mama Moden ini amat sesuai untuk digunakan oleh ibu dalam pantang yang tidak mahu renyah membancuh terutamanya ibu pantang yang terpaksa berpantang sendiri.

Founder Elsee mencipta Postnatal sebegitu rupa kerana beliau sendiri merasa betapa susahnya berpantang ceaser. Keempat-empat anak beliau kesemuanya adalah ceaser. Menyedari kepayahan itu dan terpaksa pula berpantang sendiri yang hanya dibantu suami sahaja tanpa ibu bapa yang telah lama pergi, beliau mencipta Postnatal.

Sudah ramai Mak Tang yang bersalin ceaser berpuas hati dengan Postnatal kerana Postnatal membantu ibu yang bersalin ceaser atau bersalin pembedahan kerana luka cepat kering seawal tiga hari disamping memperbanyakkan susu ibu.

Apa yang paling best mengenai Set Berpantang Mama Moden ini adalah produk ini boleh diambil sejurus selepas bersalin untuk tenaga segera dan juga membantu mengurangkan kuning anak. Ibu berpantang boleh mengambil Set Berpantang Mama Moden walaupun anak demam kuning. Bestkan?

Ibu-ibu tak perlu nak tunggu anak habis kuning barulah terhegeh-hegeh nak jaga diri pula.

Yang selalu terjadi anak habis kuning, mak tak sambung makan jamu dah. Ke tong sampahlah jawabnya ditambah pula rasa jamu yang pahit.

Eh ada lagi jamu berpantang tahun lepas?

Pakej Set Pantang La Mamma Moden


Terdapat 2 pakej set berpantang disediakan untuk Mak Yong berpantang nanti iaitu

1) Set Pantang Basic
2) Set Pantang Premium

Set Berpantang Asas La Mamma Malaysia

1) Set Pantang Basic

Set Berpantang Asas La Mamma ini merangkumi

1 botol Postnatal
1 tiub Stretchmark Lotion
1 tiub Care Lotion

Harga asal
SM / SS : RM250  / RM280

Harga Offer (JIMAT RM40)
SM / SS : RM210 / RM240

FREE POSTAGE
FREE La Baby Essential Oil bernilai RM502) Set Pantang 44 hari

3 botol postnatal
1 stretchmark lotion
1 Care Lotion

Harga asal
SM / SS : RM450  / RM500

Harga OFFER
SM / SS : RM370 / RM420

FREE POSTAGE
FREE La Baby Essential Oil bernilai RM50

Kebaikan Setiap Item di dalam Set Pantang Mama Moden La Mamma

a) Postnatal

1 botol Postnatal boleh bertahan selama 2 minggu. Jika mahu mencuba, Mak Tang boleh dapatkan segera Set Pantang Basic ini.

b) Stretch Marks Double Action Lotion


Stretchmark lotion pula boleh digunakan sejak awal kehamilan lagi untuk mengurangkan rekahan di perut. Makin perut membesar Mak Yong akan mula rasa gatal-gatal nak menggaru sampai tak hingat.

Stretchark lotion membantu mengurangkan rasa gatal apabila perut semakin menerik malah akan melembapkan lagi. Stretchmark lotion berbau harum inspirasi bauan Gucci dan tidak melekit atau berminyak.

c) Care Lotion


Care Lotion pula boleh membantu mengurangkan sakit pinggang, lenguh-lenguh dan cramp kaki. Biasanya di hujung kehamilan. Mak Yong kerap cramp kaki pada waktu malam. Care Lotion membantu mengurangkan masalah tersebut.

Berbau wangian Ferragamo dari Itali.

Mak Yong pening boleh juga disapu pada dahi.


Untuk tempahan dan konsultansi PERCUMA,  hubungi

Whatsapp : wasap.my/0139330097
FB: Nazifa Mazni

Tiada ulasan: