Selasa, 7 November 2017

Ning Salmah Promosi November

Bulan November 2017, Wow sangat Promosi Ning Salmah untuk produk Minyak Tenang Anakanda dan Powder Mulus Anakanda.

Ibu ayah yang tengah tercari-cari barang keperluan bayi elok sangatlah rebut Promosi November Ning Salmah. Promosi November harganya tentulah lebih murah dengan Set Combo Minyak Tenang Anakanda dan Powder Mulus Anakanda.

Ada 3 Set Kombo untuk Promosi November. Ada romper lagi ibu. Belilah satu untuk baby okay. 


SET KOMBO A

SET KOMBO A NING SALMAH


Apa yang Mummy dapat?

2 botol Minyak Tenang Anakanda
1 botol Powder Mulus Anakanda 

Hanya RM89 sahaja. JIMAT RM8.

FREE SHIPPING bila membuat pembelian di https://shopee.com.my/nazifamazni


SET KOMBO B NING SALMAH *stok terhad

SET KOMBO B ROMPER


Apa yang Mummy dapat?

1 helai newborn romper
1 botol Minyak Tenang Anakanda
1 botol Powder Mulus Anakanda 

Hanya RM70 sahaja. 

FREE SHIPPING bila membuat pembelian di https://shopee.com.my/nazifamazni

SET KOMBO C NING SALMAH

SET KOMBO C NING SALMAH


Apa yang Mummy dapat?

1 botol Minyak Tenang Anakanda
2 botol Powder Mulus Anakanda

Hanya RM69 sahaja. JIMAT RM8.

FREE SHIPPING bila membuat pembelian dihttps://shopee.com.my/nazifamazni


Dengan pembelian di shopee, ibu-ibu jimat RM16 tau. Cepat klik link terus ke shopee dan buat pembelian di sana. 

Selasa, 31 Oktober 2017

Promosi Beli 1 Percuma 1 Care Lotion La Mamma Malaysia

Berita baik buat penggemar Care Lotion La Mamma Malaysia. Berita baik juga buat awak yang tengah kuruskan badan.

Care Lotion La Mamma, losyen panas wangi ini sedang promosi beli satu PERCUMA 1 lagi dengan hanya RM50 sahaja.

Anda hanya bayar RM50 sahaja dan dapatkan 1 lagi dengan PERCUMA sahaja.

Best kan?


Care Lotion La Mamma



Care Lotion La Mamma berfungsi untuk

1) mencairkan lemak di bahagian perut2) mengurangkan period pain 3) mengelakkan badan masuk angin semasa berpantang4) mengurangkan sakit badan dan cramp kaki

Care Lotion ni berbau wangian Ferragamo dari Itali.


Untuk tempahan hubungi Ejen sah La Mamma, klik link berikut
wasap.my/0139330097 atau ke fb:Nazifa Mazni


Isnin, 23 Oktober 2017

Set Pantang La Mamma Moden

Cari cari carilah, carilah Set Pantang betul-betul oh ibu. Bahgia berpantang, sembelit tiada, susu pun banyak, anak ceria kuning cepatnya hilang. Lalalala (nyanyi ala lagu nasyid cari jodoh, hehe).

Eh eh... Mak Yong tengah cari-cari Set Berpantang Mama Moden ke? Pilihan tepat buat Mak Yong kerana berada di tempat yang betul untuk membeli.

Set Berpantang La Mamma Moden by Elsee


Set berpantang ni dikeluarkan oleh Elsee di bawah label La Mamma. 

Menyedari cabaran getir ibu-ibu moden yang ingin menjaga kesihatan semasa pantang secara tradisional tapi dengan cara yang moden, maka terciptalah Set Berpantang La Mamma Moden.

Set Berpantang Mama Moden ini amat sesuai untuk digunakan oleh ibu dalam pantang yang tidak mahu renyah membancuh terutamanya ibu pantang yang terpaksa berpantang sendiri.

Founder Elsee mencipta Postnatal sebegitu rupa kerana beliau sendiri merasa betapa susahnya berpantang ceaser. Keempat-empat anak beliau kesemuanya adalah ceaser. Menyedari kepayahan itu dan terpaksa pula berpantang sendiri yang hanya dibantu suami sahaja tanpa ibu bapa yang telah lama pergi, beliau mencipta Postnatal.

Sudah ramai Mak Tang yang bersalin ceaser berpuas hati dengan Postnatal kerana Postnatal membantu ibu yang bersalin ceaser atau bersalin pembedahan kerana luka cepat kering seawal tiga hari disamping memperbanyakkan susu ibu.

Apa yang paling best mengenai Set Berpantang Mama Moden ini adalah produk ini boleh diambil sejurus selepas bersalin untuk tenaga segera dan juga membantu mengurangkan kuning anak. Ibu berpantang boleh mengambil Set Berpantang Mama Moden walaupun anak demam kuning. Bestkan?

Ibu-ibu tak perlu nak tunggu anak habis kuning barulah terhegeh-hegeh nak jaga diri pula.

Yang selalu terjadi anak habis kuning, mak tak sambung makan jamu dah. Ke tong sampahlah jawabnya ditambah pula rasa jamu yang pahit.

Eh ada lagi jamu berpantang tahun lepas?

Pakej Set Pantang La Mamma Moden


Terdapat 2 pakej set berpantang disediakan untuk Mak Yong berpantang nanti iaitu

1) Set Pantang Basic
2) Set Pantang Premium

Set Berpantang Asas La Mamma Malaysia

1) Set Pantang Basic

Set Berpantang Asas La Mamma ini merangkumi

1 botol Postnatal
1 tiub Stretchmark Lotion
1 tiub Care Lotion

Harga asal
SM / SS : RM250  / RM280

Harga Offer (JIMAT RM40)
SM / SS : RM210 / RM240

FREE POSTAGE
FREE La Baby Essential Oil bernilai RM50



2) Set Pantang 44 hari

3 botol postnatal
1 stretchmark lotion
1 Care Lotion

Harga asal
SM / SS : RM450  / RM500

Harga OFFER
SM / SS : RM370 / RM420

FREE POSTAGE
FREE La Baby Essential Oil bernilai RM50

Kebaikan Setiap Item di dalam Set Pantang Mama Moden La Mamma

a) Postnatal

1 botol Postnatal boleh bertahan selama 2 minggu. Jika mahu mencuba, Mak Tang boleh dapatkan segera Set Pantang Basic ini.

b) Stretch Marks Double Action Lotion


Stretchmark lotion pula boleh digunakan sejak awal kehamilan lagi untuk mengurangkan rekahan di perut. Makin perut membesar Mak Yong akan mula rasa gatal-gatal nak menggaru sampai tak hingat.

Stretchark lotion membantu mengurangkan rasa gatal apabila perut semakin menerik malah akan melembapkan lagi. Stretchmark lotion berbau harum inspirasi bauan Gucci dan tidak melekit atau berminyak.

c) Care Lotion


Care Lotion pula boleh membantu mengurangkan sakit pinggang, lenguh-lenguh dan cramp kaki. Biasanya di hujung kehamilan. Mak Yong kerap cramp kaki pada waktu malam. Care Lotion membantu mengurangkan masalah tersebut.

Berbau wangian Ferragamo dari Itali.

Mak Yong pening boleh juga disapu pada dahi.


Untuk tempahan dan konsultansi PERCUMA,  hubungi

Whatsapp : wasap.my/0139330097
FB: Nazifa Mazni

Isnin, 28 Ogos 2017

Minyak Tenang Anakanda Ning Salmah | Anak Tenang Ibu Senang

Minyak Tenang Anakanda yang dikeluarkan oleh Ning Salmah ini sudah setahun berada di pasaran. Founder Minyak Tenang Anakanda, Sharifah Aliyah Barakhah adalah cicit kepada pengusaha Nona Roguy, Datin Sharifah Anisah Barakbah

Walaupun Minyak Tenang Anakanda ini masih baru di pasaran namun Minyak Tenang Anakanda ini sebenarnya sudah lama menjadi amalan beberapa generasi keluarga beliau.

Zifa pula tanpa sengaja mahu mencuba Minyak Tenang Anakanda setelah melihat beberapa kali iklan dalam rancangan bfrenz TV Alhijrah. Lama-lama guna terjatuh cinta pula dengan Minyak Tenang Anakanda sebab secara tak sengaja menyelesaikan masalah sembelit Fateh yang ketika itu berusia 7 bulan. Alhamdulillah.

Lepas tu Zifa jadi ejen plak sebab nak kongsikan kebaikan Minyak Tenang Anakanda dengan semua ibu-ibu di luar sana.

Minyak Tenang Anakanda dirumus khas dengan pati herba tradisional yang telah digunakan selama 5 generasi. Campuran bahan alami ini disediakan khusus untuk kegunaan bayi baru lahir, sehinggalah kanak-kanak yang sudah besar. Bukan itu sahaja, orang dewasa pun boleh guna. Bak kata lain satu keluarga boleh guna dan bukan terhad kpada bayi sahaja.

Herba-herba semulajadi yang terdapat dalam Minyak Tenang Anakanda yang menyebabkan ramai mak-mak puas hati sampai repeat beli berbotol-botol adalah:-